Pretraga
Close this search box.

(VIDEO) Jedno od najlepših dvorišta u Beogradu nalazi se na Čukarici

Neka mesta i neka dvorišta u gradu su toliko lepa, da bi se u njima mogle organizovati i filmske premijere. Neka primetimo tek kada nam pažnju skrenu konkursi Zelenila i opština. 

Zavirili smo u jedno na Čukarici.

Koje dvorište u Beogradu može da se pohvali šarenim zaprežnim kolima? Ova su stanari kupili u Blacu, očistili i ofarbali, samo da dvorište Radničke 32 bude najlepše na Čukarici.

Izvor: rts.rs

Da sređuje dvorište zgrade prvi je počeo deda Peja. On je komšijama cveće ostavio u amanet, pa sada o bašti brine i četvorogodišnji Bogdan, koji je ovde zasadio paradajz i šargarepu.

„Mi se tu družimo, pijemo kafu, jer tu se jedu i kolači i gibanjica i sladoledi i mi matori i deca zajedno sa nama. Kad smo uredili ovaj prostor samim tim smo privukli i stanare da siđu ovde“, kaže Milijana Čolak.

Svako dete, odnosno unuče, dobije svoju ružu odmah po rođenju, pa je tako dvorište šareno i mirisno. Najstarija ima 23 godine.

„Deca se ponose time, dovode svoje drugare, hvale se – moja je bolja od ove. Uveče zajedno zalivamo i to je jedno opšte zadovoljstvo“, navodi Milivoje Poljčić.Da sređuje dvorište zgrade prvi je počeo deda Peja. On je komšijama cveće ostavio u amanet, pa sada o bašti brine i četvorogodišnji Bogdan, koji je ovde zasadio paradajz i šargarepu.„Mi se tu družimo, pijemo kafu, jer tu se jedu i kolači i gibanjica i sladoledi i mi matori i deca zajedno sa nama. Kad smo uredili ovaj prostor samim tim smo privukli i stanare da siđu ovde“, kaže Milijana Čolak.Svako dete, odnosno unuče, dobije svoju ružu odmah po rođenju, pa je tako dvorište šareno i mirisno. Najstarija ima 23 godine.„Deca se ponose time, dovode svoje drugare, hvale se – moja je bolja od ove. Uveče zajedno zalivamo i to je jedno opšte zadovoljstvo“, navodi Milivoje Poljčić.

Izvor: Rts.rs

Tagovi:

Pročitajte još: