Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Sajam obrazovanja na Čukarici

Sajam obrazovanja, koji Gradska opština Čukarica organizuje u saradnji sa Tržnim centrom Ada mol počeo je danas i trajaće do nedelje, 14. aprila. U ova tri sajamska dana, predstavljaju se obrazovne institucije (škole i fakulteti) iz Beograda, kao i udruženja građana koja se bave obrazovanjem.
Učesnike Sajma, kojih je bilo oko trideset, posetili su predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje Miljan Ćeranić.
Predsednik Kolarić je istakao da Sajam obrazovanja daje širok spektar mogućnosti za odabir daljeg školovanja, usavršavanja i budućih karijera.
„Sajam obrazovanja daje prfiliku da se predstave osnovne i srednje škole, fakulteti i udruženja koja se bave obrazovanjem, te je ovo svojevrstan prostor gde će učenici i njihovi nastavnici pokazati svoja dostignuća i primere dobre prakse. Cilj je usmeravanje svršenih osnovaca i srednjoškolaca pri izboru budućeg zanimanja, ali i promovisanje učenja kao doživotnog procesa i ukazivanje na značaj školovanja i kontinuiranog usavršavanja“, poručio je predsednik.
Miljan Ćeranić je kazao da je ponosan što je prvi Sajam obrazovanja okupio veliki broj osnovaca, srednjoškolaca, ali i njihovoh roditelja, te da će opština nastaviti sa organizovanjem događaja ovakvog tipa.
Pored štandova, priređen je i bogat program na bini sa umetničkim, naučnim i drugim nastupima.

Tagovi:

Pročitajte još: