Pretraga
Close this search box.

Javni pozivi za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi na Čukarici

Sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda objavio je u .ponedeljak, 22. aprila 2024. godine,javne pozive za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivrede na teritoriji grada Beograda za 2024. godinu. Reč je o pet javnih poziva, i to o Javnom pozivu za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina, traktora, pozivu za nabavku opreme u oblasti pčelarstva, kao i u oblastima voćarstva, povrtarstva, ratarstva i stočarstva, saopšteno je iz ovog Sekretarijata.
Gradska opština Čukarica organizuje, u cilju upoznavanja poljoprivrednika sa teritorije opštine, tribine na kojima će zainteresovani poljoprivrednici dobiti sve potrebne informacije o podsticajnim sredstvima i uslovima za njihovu dodelu.
Prva tribina biće održana u utorak, 30. aprila 2024. godine, sa početkom u 18.00 časova u MZ Sremčica, uz učešće predstavnika Gradske opštine Čukarica, Sekretarijata za poljoprivredu i Poljoprivredno-savetodavne stručne službe Beograda.

Za sve dodatne informacije zainteresovani građani se mogu obratiti članu Veća opštine Čukarica zaduženom za privredu i poljoprivredu Nikoli Đukanoviću, na brojeve telefona 3052-120, 065/254 66 45, i kancelarij29.
Javni pozivi su objavljeni na zvaničnoj internet stranici Grada Beograda https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/910-oglasi/2/.

 

Tagovi:

Pročitajte još: