Pretraga
Close this search box.

Funkcionalne probe sistemskog daljinskog grejanja na Čukarici

Funkcionalne probe sistemskog daljinskog grejanja, koje imaju za cilj da proizvodna i distributivna postrojenja budu što bolje pripremljena za predstojeću zimsku sezonu, počinju 2. i trajaće do 9. oktobra, saopšteno je iz Sekretarijata za energetiku.

Probe će biti obavljene u okviru završnih priprema za predstojeću grejnu sezonu, koja zvanično počinje 15. oktobra 2023. godine prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu. Time se podrazumeva provera rada toplotnih izvora (15 toplana i 18 kotlarnica), toplovodne mreže, toplovodnih predajnih stanica, a prema potrebi i pojedinih grejnih instalacija u objektima.

Na sajtu www.beoelektrane.co.rs, korisnici mogu da se informišu o dinamici probe toplotnih izvora po opštinama.

Sekretarijat za energetiku i JKP „Beogradske elektrane” obaveštavaju korisnike daljinskog grejanja da obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih grejnih instalacija i ukoliko primete curenje vode iz instalacije, kvar odmah prijave Servisnom centru Grada Beograda pozivom na brojeve 11-0-11 ili 0800-110-011 (besplatni poziv), koji su dostupni 24 časa, navodi se u saopštenju Sekretarijata za energetiku.

Tagovi:

Pročitajte još: