Pretraga
Close this search box.

Polaznicima likovnih radionica uručene zahvalnice u Galeriji `73 na Čukarici

Protekle subote uprostoru Galerije `73 održana je izložba radova i druženje sa decom, polaznicima likovnih radionica, kojima su tom prilikom uručena priznanja u vidu zahvalnica. Od svih programa, koji se realizuju u Galeriji 73, a pre svega izložbi, ništa manje pažnje ne zavređuju ni dečije likovne radionice, pokrenute da podrže talenat, afinitet, sklonosti, a nadasve želju, za opšteobrazovnim napredovanjem dece.

„Dečija mašta je bezgranična. Talentovane dece je mnogo, a kroz ove radionice se ta kreativnost podstiče i unapređuje. Radost kada nešto novo naprave, poklone drugarima, bakama i dekama, zaista je dokaz da nešto dobro radimo, pogotovo što na ovaj način deci kvalitetno strukturiramo slobodno vreme, učeći ih dobrim i trajnim vrednostima“, izjavila je Mirela Pudar, direktorka Galerije `73.

„Školske i vanškolske aktivnosti, sinhronizovano se, fino, dopunjuju, bilo u oblasti kulture i umetnosti, sporta, bilo u oblasti nauke. Zaštita najmlađih generacija, od štetnog uticaja društvenih mreža, i neprimerenog sadržaja na lako dostupnom internetu, naš je prioritet. Ako smo pokrenuli i najmanju iskru interesovanja, za likovnim stvaralaštvom, naše je zadovoljstvo nemerljivo“, izjavila je Tijana Vučetić, likovni pedagog, koja je osmislila i vodila kreativne radionice.

Radionice se realizuju uz podršku GO Čukarica, tako da su su potpuno besplatne.

Tagovi:

Pročitajte još: