Pretraga
Close this search box.

Promocija 7. broja časopisa „Tinejdžer“ na Čukarici

U četvrtak, 22. decembra sa početkom u 19 časova, u Kulturnom centru „Čukarica“ biće održana promocija 7. broja časopisa „Tinejdžer“.

Stranice ovog časopisa već punih sedam godina namenjene su mladima, starijim osnovcima i srednjoškolcima. Ne samo da ih čitaju već i da ih ispune svojim razmišljanjima na različite teme koje se tiču njihovog odrastanja, odnosa prema roditeljima, prijateljima, školi i okruženju u kome žive.

Najnovije vesti, zanimljive priče vršnjaka, reportaže sa zanimljivih i nesvakidašnjih mesta, intervjui sa idolima mladih, osvrti na brojne događaje iz različitih umetničkih oblasti, tekstovi stručnih lica i još mogo toga interesantnog nudi ovaj časopis. „Tinejdžer“ nije samo još jedan časopis za mlade, „Tinejdžer“ je jedan novi pogled na svet, događaje i ljude sa kojima se svakodnevno susrećemo. Tekstovi nude predloge književnih dela, podsećaju na značajne umetnike, kvalitetnu muziku, zanimljive ličnosti i događaje iz života mladih. Promovišu mlade uspešne ljude koji zaslužuju, zbog svojih dela i uspeha koje postižu u različitim oblastima, da se nađu na stranicama ovog časopisa. Podržavamo rad i kreativnost mladih na različite načine.

Raspon tema koje časopis obrađuje prilično je širok i raznolik, baš kao što su široka i raznovrsna interesovanja današnje omladine.

U ovom broju se nalazi intervju sa mladim glumcem, koji je veliku popularnost stekao u nedavno emitovanoj seriji „U klinču“, tekst o prednostima i manama života u Parizu i Beogradu, priče o pobednicima sa nekih konkursa, savete za lepši dana i mnoge druge teme.

Ulaz slobodan.

Tagovi:

Pročitajte još: