Pretraga
Close this search box.

Poklon vaučeri za decu bez roditeljskog staranja sa Čukarice

Predstojeće praznike, Gradska opština Čukarica, i ove godine, ulepšaće deci bez roditeljskog staranja sa Čukarice, koji su smešteni u dečjim domovima i dečjim selima širom Srbije, kao i deci na porodičnom smeštaju u hraniteljskim porodicama. Vaučere za kupovinu sportske opreme i igračaka, u vrednosti od devet hiljada dinara, dobilo je 144-oro dece i mladih, a poklone su im uručili predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i članica Veća Stana Lukić.

Pozdravivši decu i hranitelje koji brinu o njima, predsednik Srđan Kolarić je istakao da mu je veliko zadovoljstvo da opština već deseti put priprema i organizuje ovo lepo druženje sa mališanima i da je u prilici i da im poklonima učini praznike još svečanijim.

„Drago mi je da su danas sa nama i hranitelji koji se nesebično trude da deca odrastaju u pravom porodičnom okruženju, da izrastaju u dobre i vredne ljude, na čemu smo im svi zahvalni. Zahvalnost dugujem i našoj članici Veća Stani Lukić koja je došla na ovu ideju, i evo posle čitavu deceniju, zajedno se družimo i praznicima radujemo“, rekao je predsednik, poželevši svima srećne praznike.

Tom prilikom, predsednik Srđan Kolarić i članica Veća Stana Lukić uručili su vaučere prisutnoj deci, dok su vaučeri za decu bez roditeljskog staranja sa Čukarice, koja su smeštena u dečijim domovima i selima širom Srbije, uručeni rukovodiocu Centra za socijalni rad Čukarica Jeleni Jovanović, kao i savetnici za hraniteljstvo Centra za porodični smeštaj Svetlani Maksimović, koje će vaučerima obradovati decu.

Tagovi:

Pročitajte još: