Pretraga
Close this search box.

Matijašević otkrio zašto je Čukarički pristala da se finale Kupa igra na Marakani

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević, oglasio se za zvanični sajt kluba sa Banovog brda nakon plasmana njegove ekipe u finale Kupa posle pobede nad Vojvodinom, gde je prvi meč prekinut pri vođstvu Brđana od 2:0, a potom je morao da se igra i drugi jer je u 33. minutu taj meč prekinulo strahovito nevreme.

Matijašević je istakao veliku zahvalnost čelnim ljudima Voše na gostoprimstvu i istakao je da su u pitanju prijateljski klubovi.

Pre svega, hvala gospodi Dragoljubu Zbiljiću, Dušanu Bajatoviću i Marku Jovanoviću, kao i svim ljudima iz Vojvodine na čestitkama. Takođe, i na gostoprimstvu u prethodna dva dana. Prijateljski smo klubovi, i tako treba da bude sa svim timovima u Srbiji, a da onaj ko je bolji pobedi na terenu. Uvek ćemo biti fokusirani na prijateljstva, za dobrobit svih nas koji radimo u srpskom fudbalu – kazao je sportski direktor Čukaričkog, koji se potom osvrnuo na predstojeći susret finala Kupa Srbije, koji će biti odigran u četvrtak od 18.30 na stadionu Zvezde.

– Čukarički je pozitivno odgovorio na molbu Crvene zvezde da meč za trofej bude odigran na stadionu „Rajko Mitić“. Bili smo spremni i da susret organizujemo na našem stadionu na Banovom brdu, i on bi sigurno bio pun, ali da budemo realni, većinski navijačima Crvene zvezde. Pristali smo da igramo na Marakani, samo iz razloga što finale Kupa Srbije mora da bude praznik fudbala, i da na tom meču bude što više gledalaca, a očekujem da će interesovanje biti veliko.

Matijašević je istakao da Čukarički ima velike ambicije u finišu sezone, između ostalog i u finalu Kupa Srbije.

– Borićemo se za trofej, sportski, na terenu, pokušati da po drugi put u istoriji osvojimo Kup Srbije. Verujem da će se svi igrači do četvrtka oporaviti i da će biti spremni za veliko finale, pa ko bude bolji neka pobedi. Gostovali smo u svim rundama Kupa do sada, neće nam biti problem da to još jednom učinimo – zaključio je Matijašević.

(Telegraf.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: