Pretraga
Close this search box.

Opštinsko prvenstvo u atletici za srednje i osnovne škole sa Čukarice

Na stadionu Republičkog vzavoda za sport u Košutnjaku, juče i danas održano je Opštinsko prvenstvo u atletici za srednje i osnovne škole. Takmičenje se održavalo u četiri trkačke discipline, kao i u skoku udalj i bacanju kugle. Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su medaljama, a ekipe po kategorijama peharima.

Kod devojčica 5/6. razreda najbolje su bile učenice  “Ujedinjene nacije”, drugo mesto je pripalo OŠ „Mika Antić”, a treće OŠ „Miloš Crnjanski”.

Kod dečaka 5/6. razreda, najbolji su bili učenici OŠ „Josif Pančić”, drugo mesto je pripalo ekipi OŠ „Duško Radović”, a treće OŠ „Ujedinjene nacije”.

Kod devojčica 7/8. razreda prve su bile učenice OŠ “Ujedinjene nacije”, drugo mesto je pripalo OŠ „Miloš Crnjanski”, a treće OŠ „Mika Antić”. Kod dečaka 7/8. razreda najbolja je bila ekipa OŠ „Josif Pančić”, druga je bila ekipa OŠ „Ujedinjene nacije“, a treća ekipa OŠ “Aca Milosavljević”.

Kod učenica i učenika od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, u obe konkurencije je prva bila OŠ „Aca Milosavljević”.

Kod srednjih škola, Trinaesta beogradska gimnazija bila je prva u obe konkurencije, ispred Hemijsko-prehrambeno tehnološke škole.

Tagovi:

Pročitajte još: