Pretraga
Close this search box.

Još jedan igrač napušta Čukarički

Pred kraj prelaznog roka Čukarički je ostao bez još jednog igrača, Stefan Čolović je potpisao ugovor sa Radničkim 1923.

Ofanzivni vezista je na Banovo brdo došao u januaru 2021. godine, u međuvremenu odigrao je 51 meč za Brđane, postigao je pet golova. U prethodne dve sezone momak rođen u Beogradu 16. aprila 1994. godine dva puta je sa Čukaričkim osvajao treće mesto u Super ligi Srbije. 

– U Čukaričkom sam proveo sigurno najlepši period karijere. Igrao sam u sjajno organizovanom klubu, dao doprinos u dve sezone osvajanjima trećih mesta, sa klubom izborio plasman u evropska takmičenja. Pored rezultata, što je sigurno i mnogo bitnije, stekao sam mnogo prijatelja na Banovom brdu, provodio kvaliteteno vreme u klubu. Ostaju nam prelepe uspomene na pobede i druženja, uvek ću se rado vraćati u Čukarički – kazao je Čolović, koji je potom govorio o novim izazovima u karijeri: 

– Iskreno, čekao sam angažman u inostranstvu, ali su iz Radničkog bili prilično konkretni, pokazali su interesovanje. Imao sam prilike da se uverim da je ovo prava sportska priča, lako smo se dogovorili. Na meni je da nastavim kontinuitet igara koji sam “uhvatio” u Čukaričkom. Kragujevčani imaju finu ekipu, novi saigrači su me lepo prihvatili. Kompetentni smo, borićemo se u prilično izjednačenoj Super ligi sa svima. Još jednom bih iskoristio priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom za prelep period proveden na Banovom brdu. 

Prethodno su iz Čukaričkog u ruski Torpedo iz Moskve otišli levi bek Bojan Roganović i štoper Stefan Šapić, dok je vezista Nikola Čolić postao član TSC-a. 

Sportklub.rs

Tagovi:

Pročitajte još: