Pretraga
Close this search box.

ČUKARIČKI PANTERI ČVRSTI I AGRESIVNI: “ Moramo da odgovorimo istom merom”

Košarkaši Budućnosti u dobrom raspoloženju čekaju duel sa ekipom FMP Železnika koja je na programu 4. februara sa početkom u 19 časova.

Utakmica protiv FMP Železnika je od velikog značaja za oba tima, jer je na talonu kota četiri u ABA ligi. FMP ima skot 12-5, Budućnost 11-6, a u prvom delu sezone, FMP je na svom parketu slavio sa 96:91, što je takođe od velikog značaja uoči meča koji sledi.

“Mi smo u prethodnih sedam dana imali tri izuzetno zahtevna i teška meča, istrošeni smo fizički i mentalno. Međutim, posle pobeda nad Cedevita Olimpijom i Londonom, atmosfera u timu je veoma dobra, a voljni momenat na visokom nivou”, naglasio je trener Budućnosti, Vladimir Jovanović, pa nastavio:

“FMP poslednje dve sezone ima jasnu ideju, napravljen je kvalitetan izbor stranaca koji nose ekipu ali su potpomognuti sa mladim igračima. Ono što krasi mlade igrače je da igraju u visokom intezitetu, ne plaše se u napadu ali pre svega njihova odbrana je izuzetno agresivna i čvrsta. Moramo da odgovorimo čvrstinom pod oba koša, moramo da odigramo daleko bolju utakmicu nego što smo odigrali u Beogradu, ako želimo, a naravno da želimo treću pobedu u nizu”.

Tagovi:

Pročitajte još: