Pretraga
Close this search box.

Žena na Čukarici ukrala novac namenjen lečenju dečaka: Nosi kutiju sa Nikolinim banerom, a prikuplja novac za ličnu korist

Zabeležen je još jedan slučaj krađe novca koji se po principu dobrotvornih priloga skuplja za lečenje dece, tačnije Nikole Aćimovićakoji boluje od Dišenove mišićne atrofije. 

Kako nas je obavestila njegova porodica, jedna gospođa ide po Obrenovcu i Čukarici sa humanitarnom kutijom sa Nikolinim banerom i prikuplja novac za svoju ličnu korist.

„Pored svih muka i problema i borbe za Nikolu, za svaki njegov pokret, udah, otkucaj srca, samo nam je falio neki nečovek, koji ide sa humanitarnom kutijom sa Nikolinim banerom i prikuplja novac za svoju ličnu korist u ime mog bolesnog deteta. strašno, nemam reči, ovo je dno dna!“.

Kako navode Nikolini roditelji, za Nikolu niko ne prikuplja novčana sredstva od vrata do vrata.

Oni su zamolili sve na Fejsbuku da podele objavu u što većem broju.

„Delite snimak da što veći broj ljudi vidi, možda je neko i prepozna. Danas je Nikola sutra će biti neko drugo dete ili odrasla bolesna osoba, kojima život zavisi od brzine prikupljanja sredstava. Zamolila bih sve vas u koliko se pojavi u nekom od lokala da pozovete policiju, protiv dotične je podneta i krivična prijava. Dotična menja boju kose i šminku pokušava da se maskira,neki je se sećaju kao plavuše a neki kao brinete„.

Tagovi:

Pročitajte još: