Pretraga
Close this search box.

Umalo sudar na Čukarici, devojka na mestu suvozača doživela užasan šok

Kod tržnog centra na Čukarici sinoć jedva je izbegnuta saobraćajna nesreća. Osoba koja je u tom času bila na mestu suvozača, Marija Vidojković, duboko potresena tim događajem, opisala je šta se desilo.

Ona je bila u putničkom automobilu, a sa druge strane bio je gradski autobus.

U poslednjem času, ukočili su vozači oba vozila, međutim, sagovornica Telegrafa posebno je istakla sporne okolnosti: njima je bilo zeleno, a autobus nisu videli, jer im je pogled zaklonio nepropisno parkirani auto.

„Ovo nam se desilo pre nekih 40 minuta ispred tržnog centra. Ja sam se mnogo uplašila, bukvalno ne mogu da se smirim. Pogledajte prvo auto koji je parkiran u suprotnom smeru, a onda autobus koji se pojavljuje niotkuda, kog ne možemo da vidimo od auta i koji koči nekako na pola metra od nas.

Autobus je išao baš brzo i naglo je ukočio, a mi smo doživeli užasan šok, pogotovo ja koja sam sedela na mestu suvozača. Obratite pažnju na semafor i videćete da je nama zeleno. Otkud onda autobus tu? Ja ne znam šta je s ljudima u ovom gradu, da li je neko dobio dozvolu na legalan način. Ovo na snimku deluje kao u džungli“, navela je na društvenim mrežama, dodajući video prilog.

U razgovoru za Telegraf.rs Marija je potvrdila da se nemila situacija desila oko 21 čas.

„Sa strane odakle drugi vozač dolazi postoji semafor, gde je svetlo moralo biti crveno, ako je nama zeleno. Pretpostavljam da je on prošao kroz crveno. Ovo ću svakako prijaviti nadležnima“, rekla nam je.

A kako je to izgledalo, pogledajte u vidu na početku teksta.

 

Tagovi:

Pročitajte još: