Pretraga
Close this search box.

TUGA DO NEBA! SAHRANJEN BRUTALNO PRETUČENI VUK VUČKOVIĆ SA ČUKARICE

Vuk Vučković (20), koji je 29. januara ispred jednog restorana na Novom Beogradu zadobio teške telesne povrede opasne po život tokom masovne tuče, preminuo je u ponedeljak, potvrđeno je iz porodice. Sahrana mladića je danas na beogradskom groblju Orlovača.

Opelu i sahrani je prisustvovao veliki broj mladih ljudi, drugova preminulog Vuka Vučkovića.

Na poslednjem ispraćaju mladiću koji je preminuo od posledica prebijanja je bilo oko 300 ljudi.

Jecaji majke i sestre iz kapele odjekivali su grobljem.

Kako je ranije pisano, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je osumnjičeni Predrag R. (21) zbog sumnje da je bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da liši života oštećenog Vuka Vučkovića (20). On je, prema saznanjima medija, 7. februara došao u policijsku stanicu u pratnji roditelja.

– Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka Vučkovića ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povređeni mladić preživeti – nezvanično navodi izvor.

– Obojica su bili na proslavi rođendana, a nakon rasprave i udarca u glavu povređenog mladića, sukob su nastavili u bašti restorana. Predrag je Nikolu više puta udario rukama i nogama u glavu i telo, da bi, nakon što je Vuk pao na pod, uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udario ga više puta u predelu glave, nakon čega je Predrag otišao iz restorana – dodaje izvor.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Osumnjičeni se do sada teretio za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, što će nakon Vukove smrti biti promenjeno.

Tagovi:

Pročitajte još: