Pretraga
Close this search box.

STANJE NA PUTEVIMA: Izmene u saobraćaju zbog izvođenja radova na Čukarici

Prema informacijama AMSS, u toku su pripremne aktivnosti za izvođenje radova na održavanju ITS opreme na državnom putu I A reda broj 1 na obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Ostružnica – Orlovača u smeru ka Dobanovcima.

Kako je navedeno u saopštenju, radovi će trajati od 22. do 24. februara do 17 časova.

Saobraćaj se, tokom pripremnih radova koji se izvode u smeru ka Bubanj Potoku, odvija shodno postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

 

Danas do 16 časova izvode se radovi na mašinskom krpljenju kolovoza, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Kovilj Beška, na mostu Beška, u smeru Novi Sad – Beograd.

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od 14. do 26. feburara do 17 časova zbog radova van kolovoza, biće izmenjen režim saobaćaja na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Umčari Vodanj u smeru Beograd Niš.

Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka pre petlje Vodanj.

Do 15. marta u periodu od 10 do 15 časova izvodiće se radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu na delu auto -puta E-75 , na deonici petlja Paraćin – Ražanj u smeru ka Nišu.

Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom dok će preticajna traka biti zatvarana za saobraćaj najviše u dužini od oko 600 metara.

AMSS je, izmešu do 24. februara biti izmenjen režim saobraćaja na delu auto-puta E-75 između petlje Ražanj i petlje Pojate u smeru ka Beogradu zbog izvođenja završnih radova.

U nastavku neposredno pre isključenja na odmorište Pojate iz smera Niša, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Leva kolovozna traka (smer Niš Beograd) otvara se za saobraćaj nakon što su završeni radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Tagovi:

Pročitajte još: