Pretraga
Close this search box.

Proslava 78. rođendana Predškolske ustanove Čukarica

Predškolska ustanova Čukarica obeležila je danas 78. rođendan svečanošću u parku na Banovom brdu. Proslava rođendana organizovana je u saradnji sa Kulturnim centrom „Čukarica“ u sklopu manifestacije „Dedamrazijada“, a koja se već treću godinu zaredom organizuje u susret Novoj godini.

Manifestaciju je otvorila direktorka Predškolske ustanove Čukarica Biljana Gajić, koja je rekla da se danas, pored centralne proslave u parku u Požeškoj ulici, u sva 23 vrtića organizuju različite svečanosti. Ona se ovom prilikom zahvalila saradnicima, a posebno Sekretarijatu za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda i Gradskoj opštini Čukarica na velikoj podršci i izuzetnoj saradnji.

Proslavi rođendana prisustvovali su predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Nenad Radić, podsekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Igor Raičević i članica Opštinskog veća Stana Lukić.

Prisutni mališani su na sebi imali maske ili deo garderobe koji simbolizuje novogodišnje praznike u duhu „Novogodišnjeg maskenbala“. Predškolsci su uživali i u novogodišnjoj žurki sa Deda Mrazom, a takođe su svoje novogodišnje želje ubacili u torbu od Deda Mraza.

Tagovi:

Pročitajte još: