Pretraga
Close this search box.

PREMINUO NAVIJAČ KOJI JE IZREŠETAN PRE 10 DANA NA ČUKARICI Nepoznati napadač ispalio šest hitaca u žrtvu

Navijač Ivan Asodi koji je teško ranjen 4. novembra na Čukarici preminuo je danas u bolnici

Nepoznati napadač tog dana izrešetao je Ivana Asodija sa šest hitaca u predelu stomaka. Ivan je nakon toga prevezen u Urgentni centar i tada je bio na reanimaciji i u teškom stanju, piše Kurir.

Inače, uviđaj je vodilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a do sada su prikupljeni brojni dokazi kako bi se rasvetlila ova pucnjava.

Više javno tužilaštvo u Beogradu i policija intenzivno rade na identifikaciji i hapšenju osumnjičenog koji se sada tereti za ubistvo.

Ime preminulog pominje se i u slučaju ubistva u porti crkve u Vraniću 2015. kada je ubijen Saša Joksić (39). Joksić je ubijen tokom letnjeg vašara u Vraniću, u trenutku kada je dvojicu pijanih mladića opomenuo da ne uriniraju u dvorištu crkve.

– Marko Petrović i sada pokojni Ivan Asodi nasrnuli su na nesrećnog Joksića,a tokom rvanja jedan od njih je izvukao nož i direktno u srce ubo žrtvu, koja je od zadobijenih povreda preminuo – podseća izvor i dodaje da se ovom dvojcu sudilo za ubistvo, ali se na kraju od preminulog odustalo 2020. godine

Tagovi:

Pročitajte još: