Pretraga
Close this search box.

Predstava „Tesla prilagođavanje anđela” na Čukarici

Učetvrtak, 30. novembra sa početkom u 19,30 časova, na večernjoj sceni Kulturnog centra „Čukarica“ biće izvedena predstava „Tesla prilagođavanje anđela“.

Predstavu je po tekstu Stevana Pešića, režirao Vladimir Posavec – Tušek, koji i igra u predstavi zajedno sa Momčilom Otaševićem.

Kroz ovaj pop-artistički triler pratimo događaj koji se odvio u posljednjem satu Teslinog boravka na zemlji. Demon koji se predstavlja kao novinar pokušava otkriti tajnu o pomicanju zvjezdanih putanja u cilju postizanja čovjekove besmrtnosti. Kroz ovu borbu dobra i zla ispričana je priča o Nikoli-čovjeku. Nikolinoj duši. Opustošenom čovjeku koji je ostao vječni optimist. Njegovom odnosu prema novcu, kocki, ženama, alkoholu, strahovima i ljubavi. O Nikoli koji se odrekao svega što veže za ovozemaljsko i sputava dušu. “Čitavu noć čuli su se glasovi, ali nitko nije ulazio niti izlazio iz sobe” izjavila je sobarica hotela. Zavirite kroz ključanicu i prisustvujte borbi koja se iz noći u noć odvija bezmalo 90 godina. Saznajte da li je Nikola odao tajnu!

 

Cena karte: 1.000,00 dinara.

Tagovi:

Pročitajte još: