Pretraga
Close this search box.

PONOVNO SUDJENJE TROVAČICI SA ČUKARICE

U Višem sudu u Beogradu danas je ispočetka krenulo sudjenje Dušanki Todorović (71), optuženoj da je lekovima pokušala da ubije dva starija muškarca kojima je dugovala novac.

Naime, poslednji put je suđenje u ovom slučaju odloženo jer sudu nije dostavljena medicinska dokumentacija koju su tražili na prethodnom ročištu, ali kako saznajemo,nedavno je došlo do promene predsedavajuće sudije zbog čega je suđenje danas krenulo ispočetka.

Dušanki Todorović se, da podsetimo, na teret stavljaju dva krivična dela teško ubistvo u pokušaju iz koristoljublja i na podmukao način, jer se sumnja da je u novembru 2019. godine većom količinim lekova trovala dvojicu muškaraca iz Železnika da ne bi morala da im vrati novac koji je od njih ranije pozajmila.

Sumnja se da je 1. novembra 2019. Dragiši stavila u pasulj nekoliko tableta bromazepama, nakon čega se on onesvestio, a pronašla ga je ćerka, nakon čega je hospitalizovan.

Todorovićeva je, kako se sumnja, sa njim bila u emotivnoj vezi i od njega je pozajmila oko 5.000 evra, ali mu ga nije vraćala iako joj je to tražio.

Drugi pokušaj teškog ubistva trovanja Todorovićeva je izvela 25. novembra 2019. godine.

Sumnja se da je u Železniku Čedomiru stavila više tableta bromazepama u piće. Ovog čoveka pronašao je unuk u besvesnom stanju, posle cega je hospitalizovan.

Tagovi:

Pročitajte još: