Pretraga
Close this search box.

Nagrade za najbolje čukaričke učenike

Gradska opština Čukarica, već tradicionalno, nagrađuje svoje đake koji su postigli izuzetne uspehe osvojivši nagrade na republičkim takmičenjima. Prigodnim vaučerima za kupovinu tehničke opreme nagrađeni su i njihovi profesori, koji su ih pripremali za učešće i dobar plasman na takmičenjima. Ove godine, Gradska opština Čukarica je nagradila 101 učenika i profesora čukaričkih škola za ostvarene uspehe u školskoj 2020/2021. godini.

Na prijemu u sali Opštine nagrađenim učenicina i njihovim profesorima obratio se predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, zajedno za članom Veća Miljanom Ćeranićem, uručivši im tom prilikom vrednosne vaučere.

„Ponosni smo na vas, na vaše rezultate i način na koji predstavljate našu opštinu, grad i državu. Ovo je samo mali gest pažnje kojim želimo da vam pokažemo koliko cenimo vaš uspeh i da vas podstaknemo da nastavite da marljivo učite i radite, i da ne zaboravite činjenicu da će znanje uvek biti cenjeno. Opština će se truditi da, kao i do sada, iz godine povećava sredstva koja su opredeljena obrazovnim ustanovama, kako bi učenici i nastavnici imali što bolje uslove za rad i pokazali vrhunske rezultate“, rekao je predsednik Kolarić na prijemu u čast najboljih učenika poželevši im mnogo uspeha u daljem školovanju i radu.

Među nagrađenim učenicima je i nekadašnji učenik OŠ „Vuk Karadžić“ iz Sremčice, Luka Jovanović, koji može da se, osim republičkih nagrada, podiči i osvojenim 3. mestom na Međunarodnoj naučnoj olimpijadi iz fizike, hemije i biologije. Luki u čast, koji je nastavio da i dalje osvaja nagrade na takmičenjima najvišeg ranga, predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić priredio je prijem.

Tagovi:

Pročitajte još: