Pretraga
Close this search box.

Muzičko poetsko veče članova udruženja „Stari Čukaričanin“ u Galeriji `73

Uponedeljak, 25. marta u Galeriji `73 održano je muzičko poetsko veče članova udruženja „Stari Čukaričanin“, koji su priredili zanimljivo muzičko poetsko veče posvećeno obeležavanju jubileja, 200 godina od rođenja velikog srpskog pesnika Branka Radičevića. Ovo udruženje ove godine ujedno obeležava i jubilej, 30 godina od svog osnivanja.

Zajedno sa članovima Udruženja, na scenu su stupili i članovi pevačke grupe „Pohorski đerdani“, koji su im pružili punu muzičku podršku i saradnju. Kao i uvek, program je bio bogat i šarolik i svi prisutni mogli su čuti mnoge poznate taktove i pesme.

Velika nam je radost što smo upriličili jedno lepo veče članovima Udruženja Stari Čukaričanin kao i njihovim prijateljima. I ubuduće ćemo se truditi da večeri poezije i druženja bude više. To je obaveza svih nas koji se bavimo kulturom u lokalnoj zajednici. Umetnost je zato najbolji čovekov prijatelj“, reči su Mirele Pudar, direktorke Galerije `73, koja je bila domaćin ove večeri.

Ovo je samo jedna u nizu brojnih aktivnosti Udruženja kojim se jasno pokazuje da ni “zlatno doba” nije prepreka da se bude kreativan, aktivan i da se druži.

Tagovi:

Pročitajte još: