Pretraga
Close this search box.

Moderni digitalni alati u nastavnom procesu na Čukarici

Povodom Svetskog dana knjige, Kulturni centar „Čukarica“ u saradnji sa profesorkom Marijom Golubović, u utorak, 2. aprila sa početkom u 13 časova, organizuje jedinstveni stručni skup na temu obrada priča, bajki i ilustracija putem digitalnih alata WEB 2 I WEB 3.

Skup će biti održan u Kulturnom centru „Čukarica“, svi zainteresovani mogu se priključiti onlajn, putem Zum aplikacije (link će biti poslat prijavljenim učesnicima). Dovoljno je da se prijave na imejl: ivesna1809@gmail.com, najkasnije do 31. marta.

Otkrijte kako moderni digitalni alati, kao što su Crossword Labs, ChatGPT, Bing Image Creator i Storyjumper mogu biti iskorišćeni u obrazovnom procesu. Naučite kako da kreirate i ilustrujete ekološku bajku koristeći Al tehnologije, kako biste doprineli osvešćivanju mladih o važnosti očuvanja životne sredine. Pridružite se zajednici obrazovnih radnika, nastavnika i stručnjaka iz oblasti digitalnih tehnologija u istraživanju novih metoda u obogaćivanju nastavnog procesa.

Voditelji skupa su: Marija Golubović, profesor razredne nastave, Vesna Ignjatović, profesor informatike i Biljana Gradojević, profesor tehnike i tehnologije.

Tagovi:

Pročitajte još: