Pretraga
Close this search box.

KAO ZAPLET IZ AKCIONOG FILMA! Detalji sačekuše na Petlovom brdu

BEOGRAD – Vuk J.J. (26) iz Beograda, koji je sinoć oko 21 sat, upucan na Petlovom brdu operisan je i njegovo stanje je stabilno.

On je u klasičnoj sačekuši ranjen sa dva hica u stomak i rame.

Vuk je upucan ispred zgrade u kojoj živi u Ulici Ljubomira Ivkovića Šuce.

– Ranjenog i u teškom stanju na Vojnomedicinsku akademiju dovezao ga je taksista. Sa Vukom je bila i devojka. Istragom je utvrđeno da ona nije videla pucnjavu, već ju je ranjeni momak pozvao. Svedoka obračuna nije bilo – kaže izvor iz istrage za Telegraf.

Policija je ispred zgrade gde Vuk živi našla dve čaure. One su poslate na veštačenje. Nekoliko sati posle pucnjave u Beogradu je na snazi bila akcija „Vihor“. Raspisana je potraga za napadačem.

Kako se saznaje, policija je sinoć pokušala i da uđe u trag vozaču taksija.

– Inspektori će obaviti razgovor sa Vukom čim lekari procene da je sposoban za to. Takođe, od velike pomoći će biti i okolne kamere, ako su zabeležile napadača. Sumnja se da je Vuk bio praćen neko izvesno vreme i da je napadač znao sve njegove navike. Očigledno je i čekao da ostane sam kako ne bi bilo žrtava i očevidaca – dodaje naš sagovornik.

Zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu vodi istragu kao i Treće odeljenje beogradske policije. O motivu se sinoć samo spekulisalo.

Kurir.rs/Telegraf

Tagovi:

Pročitajte još: