Pretraga
Close this search box.

INSTALACIJA KOD FRIŽIDERA UBILA DETE (3) Evo šta je otkrila istraga o slučaju požara na Čukarici

Trogodišnji dečak nastradao je 6. novembra u požaru koji je izbio u ranim jutarnjim časovima u kući u Železniku, a kako saznaje „Blic“, uzrok požara su neispravne instalacije kod frižidera.

Požar je izbio u jednoj baraci u beogradskom naselju Železnik, a u tom trenutku trogodišnji mališan je bio sam kod kuće.

Kako je novinarima rekao deda nastradalog mališana, dete nikada ranije nije ostajalo samo u kući, sa njim su uvek bili majka ili otac.

Roditeljima bilo žao da probude dete

Međutim, sada je ostalo samo jer je majka na tren izašla van kuće – da odvede stariju ćerkicu (9) u školu, a sa njom je pošao i drugi sin (6). Najmlađe dete, kako pričaju komšije, bilo joj je žao da budi.

– Otac dečaka je otišao pola sata pre nego što je požar izbio na posao. Jadno dete, niko nije uspeo da ga spase kada je požar počeo – pričaju komšije.

Pojavile su se brojne verzije uzroka požara, a pojavila se i mogućnost da je ringla ostala uključena, što se sada ispostavilo kao netačno.

Podsetimo, baraka je izgoreoa do temelja, a u gašenju je učestvovalo pet vatrogasnih ekipa, sa 16 vatrogasaca sa pet vozila.

– Vatra im je sve uništila. Ostali su bez ičega, čak ni sliku deteta sad nemaju, ni uspomene na njega. Starijoj deci, koja su u trenutku užasa bila u školi, izgorele su sve stvari, igračke… – ispričale su komšije.

Tagovi:

Pročitajte još: