Pretraga
Close this search box.

I danas se nastavlja akcija suzbijanje komaraca u ovim delovima Čukarice

Preparati koje ekipe JKP „Gradska čistoća“ koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani su od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda.

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP „Gradska čistoća“ i danas će nastaviti akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje.

U sredu 24. maja, ekipe „Čistoće“ vršiće tretman suzbijanja odraslih jedinki komaraca od 18.00 časova do ponoći.

Tretmanom će biti obuhvaćeni sledeći lokaliteti: Ostružnica, Umka do Baričke Ade, Ada Ciganlija, Makiš, Orlovsko naselje.

Preparati koje ekipe JKP „Gradska čistoća“ koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani su od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, te građani nemaju razloga za strah, navadeno je u saopštenju JKP „Gradska čistoća“ apeluje na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca.

(Telegraf.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: