Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Unikatni novogodišnji ukrasi i dečiji radovi na Čukarici

Tradicionalmo, uoči praznika, deca i mladi-korisnici i učenici ŠOSO „Sveti Sava“ na Umci, deca iz Ustanove za decu i mlade Sremčica, Udruženja „Putokaz“, Udruženja OSI Pobednik,, izložili su zajedno sa radnim terapeutima, svoje unikatne novogodišnje i božićne ukrase.

Izložbu i izlagače su posetili predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i članica Veća Stana Lukić koja je dodala da joj drago da su i građani u učesnici naviklli na ovu lepu tradiciju, da je svako godine sve veći broj radova i poštovalaca kreativnosti i unikatnog stvaralaštva.

Prodajna izložba je održana u holu opštine Čukarica, a svi koji su bili u opštini imali su priliku da, kupivši kreativne radove mladih , ukrase svoj dom za praznike.

Sredstva od prodaje biće iskorišćena za nastavak radne terapije koja podstiče kreativnost maštoovitost i talente dece i mladih, tako da je i pravi materijal od velikog značaja.

Prethodn aizložba radova i novodogodienjih ukrasa održana je krajem novembra, a imajući vidu interesovanje i lepotu ukrasa, par dana pred Novu godinu, izlagači su se ponovo okupili u holu opštine Čukarica.

Tagovi:

Pročitajte još: