Pretraga
Close this search box.

(FOTO) PRVE SLIKE SA MESTA GDE SU NAĐENA TELA OCA I SINA NA ČUKARICI: Zapečaćena vrata i poruka na crvenom papiru

Na vratima kuće, na Banovom Brdu, u kojoj je sinoć policija pronašla telo D.J.(42) i njegovog devetogodišnjeg deteta ostavljena je ručno napisana poruka.

„Javite se vašoj bivšoj ženi. Zabrinuta je za život svog deteta“, navodi se u poruci koja je napisana na crvenom papiru uz broj telefona.

Kako su nam ispričale komšije, oni su sinoć videli policiju i Hitnu pomoć.

– Uviđaj je trajao dugo. Sinoć smo samo čuli obijanje vrata, ne poznajemo ih – rekle su komšije kratko za Kurir.

Ko je ostavio poruku?

Vidno potreseni, dodaju da ne znaju previše detalja o ovoj porodici, sem da su tu živeli kao podstanari i bili su povučeni.

– Ovde uglavnom žive stranci, retko ih i viđamo. Ne znamo ni ko je ostavio onu poruku. Ovo je strašno šta se dešava – rekla nam je komšinica koju smo zatekli u ulici.

Podsetimo, u stanu je pronađeno oproštajno pismo, a kako se sumnja, reč je o ubistvu i samoubistvu. Policija je saopštila da je D.J. policijski službenik, kao i da se nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog tragičnog događaja.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Fotografije možete videti na:

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4179940/prve-slike-sa-mesta-gde-su-nadjena-tela-oca-i-sina-zapecacena-vrata-i-poruka-od-majke-foto

Tagovi:

Pročitajte još: