Pretraga
Close this search box.

Čukaričani ovo je radno vreme na Badnji dan i Božić: Kako će raditi radnje i pijace

Sledi detaljan pregleda vremena pošte, trgovinskih lanaca, tržnih centara, pijaca i parking servisa tokom predstojećeg praznika.

Pijace

Pijace „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“ i „Dušanovac“ 7. januara će raditi skraćeno od 6 do 14 časova. S druge strane, Beogradski buvljak neće raditi na dan Božića.
Pijaca ,,Dušanovac“, prodaja iz vozila, neće raditi u subotu, dok će 7. januara ova pijaca raditi uobičajeno od 19 do 6 časova. Pijaca cveća u Krnjači neće raditi na dan Božića.
Paliluska pijaca će u subotu raditi do 18 časova, dok u nedelju neće raditi.

Gradski prevoz

Bez izmena na linijama gradskog prevoza. U subotu će važiti red vožnje za subotu, dok će u nedelju, na dan Božića važiti red vožnje za nedelju.

Tržni centri

Tržni centri, isto kao supermarketi – neće raditi na Božić, 7. januara. U subotu, 6. januara tržni centri radiće skraćeno – od 10 do 18 časova. Bioskopi u tržnim centrima imaće takođe izmenjeno radno vreme – skraćeno za 6. januar, uglavnom do 16 časova. Većina bioskopa radiće 7. januara. Ipak, bioskopi Cineplexx BIG Kragujevac i bioskop Cineplexx Niš neće raditi 7. januara, objavljeno je na sajtu.

Prodavnice

Prodavnice će takođe imati skraćeno radno vreme na Badnji dan, do 18 časova, dok u nedelju neće raditi.

Tagovi:

Pročitajte još: