Pretraga
Close this search box.

,,Asterix i Obelix“ na Čukarici

Usubotu, 4. marta sa početkom 12 časova, „Pozorište sanjalište“ izvešće na dečijoj sceni Kulturnog centra „Čukarica“ predstavu „Asteriks i Obeliks“

 

Ova muzička komedija namenjena je najmlađoj publici uzrasta od dve do deset godina, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima, maskama i originalnim songovima i muzikom. Napravljena je zanimljiva, edukativna, zabavna i šarolika predstava, koja je nastala po motivima stripa „Asteriks“.

Pored osnovnih likova iz stripa u predstavi se umesto Cezara pojavljuje „strašna i grozna, ali lepa“ Cezarica Julijana Mrgudić koja je odlučila da zabrani deci da se igraju i da sve igračke ovog sveta pripadaju samo njoj i nikom ništa neće da da. Naravno da joj smeta malo Galsko selo, pa odlučuje da natera vrača Kutlačiksa da joj oda tajnu čarobnog napitka da bi postala najjača na svetu i da sve bude njeno i samo njeno. Posle niza komičnih scena Julijana se zaljubljuje, menja svoje prezime iz Mrgudić u Dobrić i saznaje da lepota nije najvažnija i da nije sramota kad neko nešto ne zna već da je sramota kad neko neće da uči.

 

Predstava traje 45-50 minuta.

 

Cena karte je 400,00 dinara.

Tagovi:

Pročitajte još: