Pretraga
Close this search box.

ADA MALL SLAVI ROĐENDAN – POPUSTI I DO 50%

ADA MALL POPUSTI – Popularni šoping centar Ada Mall ovog vikenda proslavlja svoj treći rođendan, a tim povodom za sve posetioce biće organizovan zabavni program, kao i do 50% popusta tokom vikenda u radnjama pomenutom šoping centra.

Rođendanski program

U subotu 21. maja od 17 do 22 časova posebno iznenađenje biće WINE JAM, mini sajam na kojem će posetioci moći da degustiraju vina velikog broja domaćih vinarija na terasi na trećem spratu sa pogledom na Adu Ciganliju i Most na Adi.

Za najmlađe posetioce istog dana pripremljena je specijalna pozorišna predstava na trećem spratu sa početkom u 15 časova. Reč je o komadu „Čarobni bunar želja“.

U nedelju 22. maja od 17 do 21 časova na terasi trećeg sprata posetioce očekuje matinee-u uz zvuke popularne muzike i DJ-a i dobru zabavu.

U ponedeljak 23. maja od 15 do 17 časova biće organizovan ART FESTIVAL i specijalno takmičenje u kojem učestvuju osnovne škole Čukarice, Rakovice i Obrenovca. Učenici starijih razreda će kroz umetnički izraz pokazati kako zamišljaju budućnost na temu „MOJ BUDUĆI GRAD“. Cilj je da crteži učesnika prenesu optimistične poruke, prevazilazeći razlike u etničkoj pripadnosti, kulturi, jezku, pa čak i generacijama.

Za učesnike programa Ada Mall je pripremio poklone, a cela manifestacija pored glavnog momenta druženja ima faktor podrške obrazovnom sistemu gde radovi tri škole, koji budu od strane žirija izabrani kao najlepši, dobijaju donaciju za kupovinu neophodne opreme, od Ada mall-a.

Tagovi:

Pročitajte još: