Pretraga
Close this search box.

14. Čukarička ferijalna roštiljijada

Već tradicionalno, po četrnaesti put, Ferijalni savez Čukarica u subotu, 27. maja od 10 do 20 časova na Adi Ciganliji organizuje Čukaričku ferijalnu roštiljijadu, pod sloganom “Ćumurom sa humorom”. Manifestacija se organizuje u saradnji sa JP “Ada Ciganlija”, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Čukarica, Turističke organizacije Čukarica i Turističke organizacije Beograda.

Ova turistička, a pre svega porodična, sportsko-zabavna i kulturna manifestacija je jedino gastronomsko takmičenje na kojem amateri mogu pobediti profesionalce.

U okviru roštiljijade organizuje se i takmičarski festival folklora “Čukaričko se kolo vije”, festival tradicionalnih sportskih nadmetanja, a biće tu i mnoge aktivnosti za najmlađe, za koje su zaduženi animatori iz “Moj super raspust”.

U programu za pamćenje šampioni će biti svakako i dobrovoljni davaoci krvi.

“RoštiljijADA“ na Adi Ciganliji kod golf terena biće centar druženja, zabave i sportskih takmičenja koja će pratiti ko drugi, nego pravi poznavaoci sporta, a to su studenti i profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Naravno, neće izostati ni ples, zajedničke vežbe na otvorenom, a na manifestaciji će učestvovati i Srpska federacija kompanijskog sporta.

Ekipe od 5 članova mogu da prijave amateri, profesionalci, blogeri, domaćice, prijatelji, komšije, uža ili šira familija, kao i kolege s posla. Dakle, prijavite se što pre, i vidimo se kod roštilja na Adi Ciganliji! Pobedničke timove očekuju vredne nagrade, pehari i diplome.

Tagovi:

Pročitajte još: