Pretraga
Close this search box.

ZVEZDA STIŽE NA ČUKARICU: Brđani u misiji rušenja tradicije!

Čukarički protiv Crvene zvezde bez pobede na poslednjih deset utakmica i datog gola u pet vezanih duela.

Već mesec dana fudbaleri Čukaričkog ne znaju za pobedu, poslednju su ostvarili još 6. avgusta u duelu sa kragujevačkim Radničkim. Ipak, ono što je bitno ne zaostaju mnogo za vodećima, ali u nastavku sezone ukoliko žele da ponove uspeh iz minulih sezona moraće mnogo bolje.

Ono što međutim ne ide na ruku Čukaričkom to je raspored. Već u prvom meču posle pauze Brđani na domaćem terenu dočekuju Crvenu zvezdu, a potom putuju u Budimpeštu na istorijsku, prvu utakmicu u grupnoj fazi Lige konferencije. Do kraja septembra zatim ih očekuje gostovanje u Kruševcu, a onda će ugostiti kvalitetnu ekipu Mladost iz Lučana.

Potrudio se sportski direktor Vladimir Matijašević da dovede prava pojačanja za nastavak sezone, sada samo te „kockice“ treba sklopiti u pravi mozaik i dobiti pobednički tim. Mnogo se u nastavku sezone očekuje od iskusnog Ognjena Vranješa, koji bi za Čukarički mogao da debituje protiv bivšeg kluba.

Od velike pomoći trebalo bi da bude, sudeći po statistici i napadač Adetunđi, a Brađni od starta sezone baš imaju problem sa realizacijom. Ako se na sve to doda da u poslednjih pet utakmica u prvenstvu protiv Crvene zvezde nisu dali gol, onda je jasno koliko su Brđani u teškoj situaciji pred vikend koji dolazi.

Tagovi:

Pročitajte još: