Pretraga
Close this search box.

Znaš engleski? Iskoristi svoje znanje da pronađeš siguran posao!

Na internet nebu Srbije pre dva meseca pojavio se sajt koji može da uvede revoluciju u poslovanje na engleskom jeziku. Portal „Poslovi na engleskom“ izrodio se iz nastojanja dva mlada preduzetnika da se poslodavcima i potencijalnim zaposlenima omogući brzo i lako povezivanje.

Kao što ime sajta sugeriše, ideja je da se najbolje poslovne pozicije koje zahtevaju određeno znanje engleskog jezika nađu na jednom mestu. Već postojeće platforme za zapošljavanje previše su kompleksne i nedovoljno fokusirane da bi ispratile zahteve ovako specifičnog tržišta.

Zato sajt „Poslovi na engleskom“ nudi veliki broj poslova koji svakome mogu biti primamljivi i lako dostupni.

Sa druge strane, poslodavcima koji se oglašavaju na sajtu „Poslovi na engleskom“ omogućava se brzo i jednostavno kačenje oglasa, uz povećane garancije da će se na oglas prijaviti adekvatan CV. To je zato što, za razliku od konkurencije, ova platforma obuhvata izuzetno usku ciljnu grupu, izvan koje niko drugi neće imati motivaciju ni da pogleda oglase, a kamoli da se prijavi na njih. Ta činjenica daje dodatnu sigurnost poslodavcima da će kvalitetni budući radnici pokucati na njihova vrata upravo na ovaj način.

Više detalja može se pročitati na sajtu www.poslovinaengleskom.com gde već postoji veliki broj kvalitetnih oglasa, a kačenje novih oglasa omogućeno je zahvaljujući izuzetno lakoj prijavi.

Znaš engleski? Prijavi se na sajtu www.poslovinaengleskom.com i pronađi siguran posao!

Tagovi:

Pročitajte još: