Pretraga
Close this search box.

Ženska trka pod sloganom „Ja to mogu“ na Čukarici

Tradicionalna beogradska Ženska trka, pod sloganom „Ja to mogu“, biće održana na Adi Ciganliji u nedelju, 1. oktobra 2023. od 10.00.

U organizaciji „Beogradskog maratona“, zbog sve većeg interesovanja među ženama za aktivni i zdrav život, kao i povećanog broja učesnica, startno-ciljna zona pomerena je u Makiški park (s desne strane glavnog parkinga na makiškoj strani Ade Ciganlije).

Očekuje se više od 2.000 žena koje će zajedno trčati ili šetati stazom oko jezera, u dužini od 7,7 kilometara. Sve učesnice očekuje bogat zabavni program i druženje već od 9.00 – zajedničko zagrevanje, zumba, nagradna igra i brojne druge aktivnosti.

Ovaj sportski događaj je namenjen ženama i ima za cilj promociju značaja fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja, radi očuvanja zdravlja, ali ih takođe očekuje nezaboravno druženje uz jačanje solidarnosti putem podrške i motivacije.

Prijavljivanje za trku je na sajtu Beogradskog maratona, a cena učesničkog paketa je 2.390 dinara (20 EUR) za sve dame koje se prijave do 10. septembra 2023. (Beoinfo)

Tagovi:

Pročitajte još: