Pretraga
Close this search box.

Završni radovi u Ulici Vuka Karadžića na Čukarici

Radovi na uređenju Ulice Vuka Karadžića u Ostružnici privode se kraju. Sanaciju ove veoma značajne saobraćajnice za stanovnike Ostružnice inicirali su žitelji ovog naselja, a njihovu inicijativu podržala je Gradska opština Čukarica.

Završne radove obišao je član Opštinskog veća Čedomir Sovtić, koji je iskoristio priliku da porazgovara sa žiteljima ovog dela Ostružnice. Građani su izrazili veliko zadovoljstvo što je Opština imala sluha za njihove potrebe i rešila njihov dugogodišnji problem.

„Uređenje Ulice Vuka Karadžića smo stavili na listu prioriteta, s obzirom na to da se ovde nalazi Osnovna škola „Karađorđe“, te nam je bezbednost naših mališana na prvom mestu. Pored sanacije kolovoza u dužini od oko 700 metara, inicirali smo i proširenje kolovoza, u delu gde je to bilo moguće. Ovo je veoma značajno, jer zbog uskog kolovoza nije bilo moguće mimoilaženje autobusa“, istakao je član Opštinskog veća Čedomir Sovtić dodajući da je vrednost radova 13,5 miliona dinara, investitor je JP “Putevi Beograda”, a izvođač JKP „Beograd put“.

Čedmor Sovtić je najavio da uskoro počinju radovi na uređenju Ulice Stevana Filipovića, gde će se raditi sanacija kolovoza na potezu od raskrsnicom sa Ulicom Lole Ribara do pružnog prelaza u dužini od oko 800 metara. Putarske mašine ulaze i u Ulicu Svetolika Lazarevića Laze, koja će biti sanirana na potezu od LJeške ulice do Obrenovačkog druma u dužini od oko 500 metara.

Tagovi:

Pročitajte još: