Pretraga
Close this search box.

Završeno uređenje ulica Siniše Stankovića, Dušana Vlajića i Grigora Viteza na Čukarici

Nakon nedavno završenih radova na uređenju dela Ulice Siniše Stankovića, kao i susednih ulica Grigora Viteza i Dušana Vlajića, ovaj deo naselja Jullino brdo dobio je sasvim novi izgled. Reč je o bloku saobraćajnica u dužini od ukupno 700 m, koje nisu uređivane duži niz godina, a čija je sanacija bila neophodna.


Opština Čukarica je na zahtev građana i inicirala radove koje su izvele ekipe JKP „Beograd put“, a koji su obuhvatili kompletnu sanaciju bloka ulica, zamenu ivičnjaka na mestima gde je bilo potrebno, kao i nivelaciju i zamenu dotrajalih šahtova.

Ulice je obišao član Veća Čedomir Sovtić i u razgovoru sa građanima istakao da je, nakon sanacije dela ulice Siniše Stankovića u dužini od 150 m, na potezu od Vodovodske do Zmajevačke ulice, koja je rađena prošle godine, ceo potez ove i okolnih ulica kompletiran upravo završenim radovima. On je dodao da je vrednost radova na ove tri saobraćajnice oko 10 miliona dinara, a da je uporedo sa ovim ulicama završeno i uređenje nekoliko prometnih saobraćajnica u naseljima Rušanj i Sremčica.

Tagovi:

Pročitajte još: