Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Završeni radovi na obnovi vrtića „Žirić“ na Čukarici

Vrtić „Žirić“ Predškolske ustanove Čukaraica, nalazi se u prelepom okruženju Košutnjaka. Ovaj objekat je u sastavu Republičkog zavoda za sport, a već dugi niz godina se koristi kao vrtić i jedan je od 23 objekta Predškolske ustanove Čukarica.

U cilju kvalitetnijeg smeštaja i boravka najmlađih, Republički zavod za sport izdvojio je sredstva i sproveo značajne radove na obnovi objekta površine od 320 metara kvadratnih.

Radovi su završeni pre predviđenog roka, a obuhvatili su zamenu spoljne stolarije, postavljanje nove krovne konstrukcije, uređenje fasade, kao i unutrašnje krečenje, tako da je vrtić dobio sasvim nov izgled, a mališani divan kutak za boravak i igru.

Povodom završetka radova, vrtić „Žirić“ su danas posetili predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, direktor Republičkog zavoda za sport Milan Savić, članica Veća opštine Čukarica Stana Lukić , a prisutne je pozdravila direktorka Predškolske ustanove Čukarica Biljana Gajić. Ona se, ovom prilikom zahvalila Republičkom zavodu za sport i istakla da su sada uslovi za boravak najmlađih daleko kvalitetniji i da će i deci i vaspitačima omogućiti adekvatno sprovođenje programa koje „Žirić“ razvija. Ovom prilikom, Biljana Gajić je uručila zahvalnicu Predškolske ustanove direktoru Republičkog zavoda za sport Milanu Saviću i takođe se zahvalila na stalnoj podršci predsedniku opštine Čukarica Srđanu Kolariću i članici Veća Stani Lukić, sa kojima predškolska ustanova ima odličnu saradnju, za dobrobit najmlađih sugrađana.

Mališani predškolske grupe vrtića, zajedno sa svojim vaspitačima, pripremili su i izveli muzički program, u kojem su svi uživali, a podršku su im dali i gosti-vaspitači iz drugih vrtića predškolske ustanove.

Tagovi:

Pročitajte još: