Pretraga
Close this search box.

Završena sanacija ulica Titove i Bulevara mladih na Čukarici

U naselju Železnik završena je sanacija još dve saobraćajnice. U pitanju su Titova ulica, u kojoj je sanirano 500 metara kolovoza, i Bulevar mladih, gde je izvršena rehabilitacija kolovoza u dužini od 350 metara.
Radove su obišli predsednik Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Opštinskog veća Čedomir Sovtić.
„U pomenutim saobraćajnicama izvršeno je skidanje dotrajalog sloja asfalta, popravka šahtova i kolovozne konstrukcije na mestima gde je to bilo potrebno, nakon čega su ulice presvučene novim slojem asfalta“, kazao je Nikola Aritonović ističući da je vrednost radova, čiji je investitor JP „Putevi Beograda“, a izvođač JKP „Beograd put“, u Titovoj ulici oko 12,5 miliona dinara, a u Bulevaru mladih oko 7 miliona dinara.
Aritonović je podsetio da su nedavno u ovom delu naselja Železnik sanirane neke od najfrekventnijih ulica. U pitanju su Avalska, kojom prolazi više linija gradskog prevoza i koja povezuje Železnik sa Ibarskom magistralom, i Ulica Radnih akcija.
„Na inicijativu građana naselja Železnik, Gradska opština Čukarica je nedavno završila radove na popravci pešačke staze koja vodi do Doma zdravlja u ovom čukaričkom naselju, čime je omogućen bolji i bezbedniji prilaz ovoj zdravstvenoj ustanovi“, dodao je Aritonović.
Nikola Aritonović je poručio da se tokom letnjeg perioda nastavlja sa uređenjem putne infrastrukture na Čukarici.
„Tokom sledeće nedelje počinje sanacija još tri ulice u naselju Sremčica, za koje su sredstva obezbeđena iz budžeta Opštine. U pitanju su Paleška ulica, deo Tesarske i deo Ulice Jovanče Mitića“, ističe Aritonović.

Tagovi:

Pročitajte još: