Pretraga
Close this search box.

Završava se sezona: Evo do kada ćete moći da uživate na Adi Ciganliji

Iz javnog preduzeća Ada Ciganlija apeluju na ljude da se nakon zvaničnog zatvaranja kupališne sezone uzdrže od ulaska u vodu.

Jedno od omiljenih kupališta Beograđana, Ada Ciganlija zatvara se u petak u 18.30 časova, najavljeno je iz Ade Ciganlije.

Nakon toga, na jezeru više neće biti prisustva spasilačke službe, kao ni službe hitne medicinske pomoći.

Saopštili su da će se na Adi Ciganliji od 3. do 10. septembra održati Svetsko prvenstvo u veslanju, na kome će učestvovati oko 2.000 najboljih takmičara iz više od 100 zemalja. Kako su ocenili, to je sportski događaj od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju i Grad Beograd.

Kupališna sezona će biti zatvorena na preporuku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, a imajući u vidu da su pripreme i kontrolni treninzi i takmičenja za Svetsko prvenstvo u punom jeku.

„Ovim putem apelujemo na sve posetioce da se nakon zvaničnog zatvaranja kupališne sezone uzdrže od ulaska u vodu Savskog jezera, imajući u vidu da postoji izraženi rizik i velika opasnost od kontakta nesavesnih kupača i veslačkih čamaca pri velikoj brzini“, upozorili su iz javnog preduzeća Ada Ciganlija.

Tagovi:

Pročitajte još: