Pretraga
Close this search box.

Zajedno u akciji „Jedan paketić-mnogo ljubavi“ na Čukarici

I ove godine, Crveni krst Čukarica uz podršku Gradske opštine Čukarica, mališana iz čukaričkih škola i naših sugrađana koji su se odazvali i učestvovali u akciji „Jedan paketić-mnogo ljubavi“ daruje decu i mlade.

Preko 1500 slatkih paketića obezbeđeno je za decu iz socijalnih ustanova i udruženja, decu iz socijalno ugroženih porodica, iz udruženja za lica sa invaliditetom i škola za decu sa posebnim potrebama, kao i za mališane na Kosovu i Metohiji.

Paketiće su za svoje drugare sa posebnom pažnjom i brigom pripremili đaci čukaričkih škola, a kao i svake godine velikoj akciji Crvenog krsta podršku je dala Gradska opština Čukarica.

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić uručio je danas novogodišnje paketiće deci i mladima iz Udruženja „Putokaz“ i Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu, a dodeli u prostorijama Crvenog krsta Čukarica prisustvovali su članica Opštinskog veća Stana Lukić i sekretar Crvenog krsta Čukarica Zvezdan Bradić.

„Drago nam je da iz godine u godinu podržavamo ovu akciju jer je ovo vreme darivanja, osmeha i radosti. Zahvaljujem se Crvenom krstu Čukarica i mališanima i našim sugrađanima koji se uvek rado odazivaju i pripremaju paketiće, sa ljubavlju za svoje drugare“, rekao je predsednik Kolarić.

Paketiće su danas dobili i mladi iz Dnevnog boravka za decu i mlade ometene u razvoju na Julinom brdu, a narednih dana obradoveće se i deca iz Osnovne škole „Miloje Pavlović“, Ustanove za decu i mlade „Sremčica“, ŠOSO „Sveti Sava“ na Umci, članovi Gradske organizacije gluvih i Gradske organizacije slepih, škole „Anton Skala“.

Tagovi:

Pročitajte još: