VUK SA PETLOVOG BRDA VEĆ PREŽIVEO IDENTIČNU SAČEKUŠU! I 2021. godine sa njim bila ONA kada su na njega ispalili kišu metaka

Mladić Vuk J. J. (26) koji je sinoć ranjen ispred zgrade u kojoj živi na Petlovom Brdu u avgustu 2021. preživeo je sačekušu od maskiranog napadača koji je ispalio kišu metaka u njega, ali tom prilikom nije pogođen.

Podsetimo, Vuk J. J. ranjen je sinoć sa dva hitca koja su ga pogodila u leđa i stomak kada je bio sa devojkom. Naime, povređeni se u jednom trenutku odvojio od devojke i telefonirao, a onda je maskirani napadač prateći ga u korak iskočio iz žbunja i ispalio vatru u njega.

Vuk je počeo da jauče i pao je na zemlju, dok je devojka pritrčala i počela da ga grli i ljubi. Pozvali su Hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu gde je imao i hirušku intervenciju, ali se sada nalazi u stabilnom stanju. Policija je ubrzo došla na mesto pucnjave i blokirala ceo kraj u potrazi za napadačem – navodi izvor iz istrage i dodaje da je ova pucnjava urađena na identičan način kao i 11. avgusta pre dve godine kada je takođe, na Petlovom Brdu došlo do pucnjave u kojoj je Vuk J. J. prošao bez povreda.

– I tada je Vuk J. J. bio sa devojkom kada je upucan, ali se ne zna da li je pitanju ista osoba tada i sada. Takođe, ono što se podudara jeste da je napadač i tada bio maskiran i da je prethodno pratio kretanje žrtve, a kada je utvrdio njegovo kretanje pokušao je da ga ubije.

Kako dalje navodi naš izvor, iako je Vuk J. J. tada prošao bez posledica ovog puta ubica je bio precizniji. Pre dve godine napadač je napravio grešku i promašio Vuka J. J. iako je ispalio više hitaca u njegovom pravcu, a komšije su tada za Kurir navele da su čule jurnjavu i pucnjavu.

– Vuk J. J. je tada bio u „mercedesu“ sa drugom i dve devojke, od kojih je jedna navodno bila s njim u vezi. Maskirani napadač tada se približio kolima, a mladići su bukvalno izleteli iz kola i razbežali se na dve različite strane, dok su devojke koje su bile na zadnjem sedištu „mercedes“ legle – ispričale su tada komšije i dodale da su čuli prvo dva pucnja, a kasnije još nekoliko.

Napadač je sa maskom na licu trčao za njima dvojicom i pucao. Nikog na svu sreću nije pogodio, ali je oštetio jedno vozilo prikikom rafalne paljbe.

– Istraga će utvrditi i da li je ovog puta isti napadač pokušao da ubije mladića ili ove dve pucnjave nemaju nikakve veze jedna s drugom – zaključuje izvor.

Tagovi:

Pročitajte još: