(VIDEO) Sećate li se momka koji se snimao na vrhu mosta na Adi? Pogledajte kakvu je sad ludost napravio!

Influenser Marko Čolaković Kresoje (23) popeo se na vrh Kule Beograd, a potom se na visini od 168 metara snimao kako hoda po ivici najviše zgrade u Srbiji! Ovaj mladić, kojeg na društvenim mrežama prati više od 100.000 ljudi, u jednom trenutku seo je na ivicu zgrade, opušteno zamahujući nogama. Nakon što je na društvene mreže postavio snimak svoje opasne egzibicije, usledilo je na hiljade komentara.

Dok su neki pisali kako je Čolaković spreman na sve zarad popularnosti, bilo je i onih koji su ga podržali.

Sledi mu prijava

Iako je i ranije šokirao javnost penjanjem na mnoge građevine, Čolaković za Informer kaže da mu je ovaj „poduhvat bio posebno čaroban“. Da se popne na najvišu tačku Kule Beograd, kako ističe, bilo mu je potrebno oko pola sata, a do svog cilja je stigao požarnim stepenicama.

– Penjanje na najvišu tačku Kule mi je bilo lakše u odnosu na ranije egzibicije. Vetar nije duvao mnogo, bilo je vedro vreme, a budući da sam došao pred kraj dana, mogao sam da uživam u najlepšem zalasku sunca. Svestan sam da sam izazvao gomilu komentara, neki me osuđuju, a neki hvale. Javljaju mi se i iz inostranstva, ali niko još nije pokušao da me iskopira – kaže ovaj influenser za „Informer“.

 

„Osvojio“ i Most na Adi

Ovo nije prvi put da je Marko Čolaković Kresoje izazvao pažnju javnosti. On je u januaru na društvenim mrežama podelio snimak na kome sa drugom sedi na pilonu Mosta na Adi, visokom čak 200 metara. Kako je tada kazao, na nosač mosta se popeo merdevinama koje su ugrađene u ovaj deo mosta.

– Trebalo nam je nešto više od sat vremena da se popnemo. Ali vredelo je – kazao je on.

Kako je rekao, nakon „osvajanja Kule Beograd“ neće se zaustaviti. Kako objašnjava, u planu mu je da se popne na još neke poznate građevine.

– Ne mogu da otkrivam šta je sledeće, ako me razumete… Roditelji su digli ruke od mene, shvataju da me ne mogu zaustaviti. Majka nije htela da gleda poslednji snimak i ja je razumem – kazao je Čolaković.

 

Tagovi:

Pročitajte još: