Pretraga
Close this search box.

(VIDEO) NAPADAČI SNIMLJENI KAKO BEŽE SA MESTA ZLOČINA! Novi snimak ubica Ranka Radoševića na Čukarici

Dvojica muškaraca obučena od glave do pete u crno, sa kapuljačama na glavama i hirurškim maskama na lice, ušla su u kafić na pumpi u Rušnju i sa nekoliko hitaca ubili Ranka Radoševića Eskobara, navodnog vođu nikšićkog klana. Sada se pojavio snimak napadača kako beže sa lica mesta.

Kamera je snimila dvojicu napadača kako užurbano napuštaju kafić u kojem se dogodila likvidacija.

Jedan od njih se tom prilikom saginje i sa zemlje uzima nešto, za šta na snimku nije moguće razaznati šta je.

Policija i dalje intenzivno traga za njima.

Podsetimo, Ranko Radošević (54) ubijen je jutros u kafiću na pumpi u Rušnju, dok je pio kafu. Sumnja se da je duže vreme praćen, s obzirom na to da je svakog dana u isto vreme dolazio na to mesto. Ubice su nakon zločina pobegle folksvagenom, koji su zapalili na Petlovom brdu, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Ranko Radošević poznat je policiji od ranije, a ima pun dosije krivičnih dela. On je povezivan i sa Markom Mesarom najbližim saradnikom Veljka Belivuka i jednim od vođa ozloglašenog klana.

Video možete pogledati na linku:

https://www.blic.rs/vesti/hronika/ubice-ranka-radosevica-snimljene-kako-beze/c02733j?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=blic-page-post&fbclid=IwAR26VWEf-vhCv3QLb0Vwk59xdYN50-2duDqfy62nm9IURfZKZUBEMPiqL5Q

Tagovi:

Pročitajte još: