Pretraga
Close this search box.

(VIDEO) ČUKARIČKI JOŠ JEDNOM POKAZAO KVALITET! Ali ovoga puta golom sa 40m iz slobodnog udarca!

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su sinoć na svom terenu ekipu Partizana rezultatom 1:0 (1:0) u meču 31. kola Superlige, odnosno prvog kola plej-ofa.

Jedini gol na utakmici postigao je Marko Docić u 42. minutu. Utakmica je odigrana bez prisustva navijača.

Prvo uzbuđenje na meču viđeno je u šestom minutu. Glavni sudija Stanko Ostraćanin je dosudio penal za Čukarički, pošto je smatrao da je Lučić oboren u šesnaestercu Partizana. Međutim, Ostraćanin je dobio poziv iz VAR sobe i posle naknadnog pregledavanja snimka, glavni arbitar je odlučio da poništi svoju odluku. U nastavku se igralo uglavnom na sredini terena, a domaći su poveli u 42. minutu. Docić je izveo slobodan udarac sa više od 30 metara i pogodio je mrežu gostiju posle velike greške golmana Partizana Nemanje Stevanovića. Partizan je u finišu meča zaigrao angažovanije, ali promene rezultata nije bilo bilo.

U drugom poluvremenu viđena je bolja igra, ali nijedan tim nije stvorio ozbiljniju šansu. Partizan je ipak najveću priliku za izjednačenje propustio u 87. minutu, pošto je Rikardo Gomeš pogodio stativu. Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Čukarički je pre tri dana pobedio Partizan na svom terenu takođe 1:0 u meču poslednjeg, 30. kola regularnog dela sezone u Superligi Srbije. Klub sa Banovog brda se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 65 bodova, dok je Partizan četvrti sa 57.

Spektakularni pogodak Docića možete pogledati na linku:

https://www.instagram.com/reel/CrYwcXgIDXr/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Tagovi:

Pročitajte još: