Pretraga
Close this search box.

Victory Gardens – mesto gde priroda i savremene tehnologije stvaraju sinergiju na Čukarici

Victory Gardens, moderan stambeni kompleks koji je mnogostrukim vezama povezan sa prirodom, smestio se u Opštini Čukarica, na padini koja se nalazi u neposrednoj blizini jednog od najpoznatijih prestoničkih izletišta – Ade Ciganlije. Pored toga priroda je nadomak naselja i u Košutnjaku, pored reka, a blizina svih saobraćajnica i odlična povezanost sa svim delovima glavnog grada, čine lokaciju Victory Gardensa zaista prestižnom. U blizini Ade Ciganlije i ovog stambenog kompleksa biće i jedna od metro stanica što će u još većoj meri doprineti njegovoj posebnosti.

Victory Gardens je jedinstven po rešenjima koja će biti ugrađena u stambene jedinice, a koja opet, na svoj način približavaju stanovanje prirodi, podržavaju zdrav život i zaštitu životne sredine. Victory Gardens Water Concept je inovativno rešenje koje upravo ispunjava navedene premise. Svaka zgrada posedovaće sopstveni centralni sistem za omekšavanje i dezinfekciju tekuće vode iz slavina. Ova primenjena tehnologija obezbeđivaće 100% mikrobiološki ispravnu tekuću i pijaću vodu. Pored toga što će značajno uticati na zdravlje stanara, produžiće i radni vek aparatima i uređajima koji koriste vodu. Takođe, smanjiće kupovinu i potrošnju flaširane vode, kao i posledično plastični otpad, što će vremenom rezultirati značajnim ekološkim benefitima.

Stanovi u stambenim zgradama Victory Gardens-a – Olive, Ivy i uskoro i Rosewood pripadaće B razredu energetske efikasnosti. Stakla na prozorima će biti troslojna, što će značajno doprineti boljoj zvučnoj i toplotnoj izolaciji a posledično i boljoj energetskoj efikasnosti i značajnim uštedama na računima za struju i grejanje.

Sa svih strana okružen vrtovima, Victory Gardens imaće zelene površine raspoređene po celom kompleksu jer se u projektovanju vodilo idejom da su zelenilo i kontakt sa prirodom od izuzetne važnosti za stanare. Stambeni kompleks će posedovati i sopstveni fitnes centar a takođe i teren za sve popularniji sport Pickleball koji kombinuje elemente tenisa, badmintona i stonog tenisa Svakome ko se nađe u ovako osmišljenom okruženju, posmatra decu dok se igraju u vrtovima ispred zgrada, šeta i opušta se u zelenom okruženju, bavi se fitnesom ili nekom od modernih sportskih aktivnosti biće jasne sve prednosti ovakvog stambenog koncepta – biti blizu prirodi, a opet u svom domu.

29. septembra održaće se Prodajni dan, savremeni prodajni koncept koji će budućim kupcima staviti na raspolaganje novu zgradu Rosewood i tog dana pored uobičajenih benefita da je izbor stanova najveći, odnos cene i kvaliteta stanova najbolji, budući kupci će dobiti još nekoliko važnih podsticaja. Jedan od njih je gratis Smart Home System za čiju implementaciju postoji infrastruktura u svim stanovima Victory Gardens-a, a kupci 29. septembra će i ovaj smart home sistem dobiti u paketu. Takođe, značajan benefit je i sistem otplate stanova gde će upravo ovim kupcima biti na raspolaganju mogućnost da plate 20 odsto odmah, a 80 odsto pred pred samo useljenje. Ovo poslednje je vrlo korisno za buduće kupce koji do stana dolaze iz kreditnih sredstava.

Ekskluzivni zastupnik prodaje stanova u ovom jedinstvenom stambenom kompleksu je Kadena Sotheby’s International Realty i stučnjaci iz ove kompanije će vam pomoći da izaberete najbolje rešenje za vas u skladu sa vašim preferencijama i budžetom.

Informacije o svim detaljima ovog inovativnog stambenog kompleksa koji objedinjuje potrebu za vraćanje prirodi, ali i savremene tehnologije, digitalizaciju doma, brigu o životnom okruženju i zdravlju svojih stanara, možete pronaći na www.victorygardens.rs

Tagovi:

Pročitajte još: