Pretraga
Close this search box.

Veče u Urgentnom centru epilog meča na Čukarici

Posle tuče prvotimcu Rušnja Jevremoviću ustanovljene povrede glave, on tvrdi da su Divošani vređali i udarali.

Jovan Jevremović, igrač Rušnja, nedeljno veče posle utakmice sa Hajdukom iz Divoša proveo je u Urgentnom centru, gde su mu ustanovljene povrede glave.

Prvotimac jesenjeg prvaka B grupe Prve beogradske lige dobio je nekoliko udaraca od protivničkih fudbalera, posle prekršaja u toku igre u finišu polufinalnog susreta na turniru „Čukarica 2024“.

– Utakmica je bila oštra i pre svega kvalitetna. U 85. minutu napravio sam faul, kada sam slučajno rukom zakačio protivničkog igrača. Na to je fudbaler Divošana sa brojem 10 (Živković) skočio na mene i počeo da mi psuje majku. Odgovorio sam guranjem, pa je nastala tuča. Video sam da me udario igrač sa brojem 14 (Mandić), a zatim i igrač sa brojem 7 (Cvijić), tek posle toga uspeli su da ih odvoje od mene. Na lekarskom pregledu konstatovane su lakše telesne povrede u predelu glave, imam čeono nagnječenje – kaže Jevremović.

U redovima Rušanjaca najavili su zvanično saopštenje, a igrači i trener Dejan Petrović nastavljaju sa pripremama za prolećnu sezonu:

– Šteta je što se ovako nešto desilo, u pripremnom periodu, svima nam znači da odigramo što više, da se uigramo za prvenstvo i da sve prođe bez povreda. Nadam se da ću uskoro dobiti dozvolu lekara da treniram. Cilj nam je plasman u zonu, svi smo posvećeni nastavku serije pobeda – istakao je Jevremović, prethodno igrač Baćevčana i drugih beogradskih timova.

Tagovi:

Pročitajte još: