Pretraga
Close this search box.

Veče privrednika na Čukarici

Časopis i portal „Pronađite na Čukarici“ organizovao je tradicionalnu korporativnu proslavu pod nazivom „Veče privrednika na Čukarici“. Manifestacija, koja se organizuje šestu godinu zaredom, okupila je oko 120 privrednika sa Čukarice i drugih delova Beograda, a u ime Gradske opštine Čukarica prisustvovali su predsednik Srđan Kolarić i pomoćnik predsednika Jovica Gostojić.

Manifestaciju je u ime organizatora svečano otvorio Vladimir Stojčić, odgovorni urednik časopisa „Pronađite na Čukarici“, koji se najpre zahvalio na podršci svim prisutnim i opravdano odsutnim gostima, a potom je izneo postignute rezultate kampanje „Sa opštinom na ti“, koja je u saradnji sa GO Čukarica pokrenuta prošle godine, kao i buduće planove u vezi istoimenog projekta.

Prilikom dodele plaketa i zahvalnica prisutnim gostima se obratio i predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, koji je tom prilikom istakao da mu je izuzetno zadovoljstvo da prisustvuje već tradicionalnoj manifestaciji „Veče privrednika na Čukarici“, koja se održava šesti put. Zahvalivši se organizatorima Stojčić Slobodi i Vladimiru na divnoj saradnji sa Opštinom kroz projekat „Pronađite na Čukarici“, istakao je bitnost jačanja privrede na Čukarici i samih odnosa između privrednika, kako međusobno tako i sa Gradskom opštinom Čukarica. Tome u prilog je izneo i činjenicu da projekat „Makiško polje“ nije samo početna stanica metroa, već i industrijski i stambeni kompleks i novi „centar“ Čukarice umesto Požeške ulice, koji se koje se prostire na 680 hektara.

U okviru oficijelnog dela manifestacije dodeljene su plakete i zahvalnice pokroviteljima i strateškim partnerima projekta, a održana je i humanitarna akcija u kojoj su gosti pozvani da podrže fondaciju „Srpska solidarnost“.

Tagovi:

Pročitajte još: