Pretraga
Close this search box.

Umetnička radinica: NOVI PRAVAC na Čukarici

Galerija `73 ove godine, posle Studentske godišnje izložbe na Univerzitetu umetnosti 2024, organizuje poseban program otvorene radionice studenata sa Vajarskog odseka. Otvorena radionica podrazumeva slobodan kontakt, razgovor, praćenje rada učesnika i njihovo bavljenje različitim materijalima i značenjima. Kako se radi o učesnicima sa skoro svih godina, time će biti interesantnije njihovo druženje i razgovori koji će se voditi tokom održavanja radionice i izložbe. Izložba će se dešavati u galeriji i izvan galerije zavisno od njihovih intervencija i interesovanja za posebne prostore.

Ovaj događaj istovremeno je i deo godišnjeg programa Galerije ’73, redovnih razmena gostovanja studenata iz Beograda i Pule.

Profesori: Olivera Parlić Karajanković, Radoš Antonijević, Gabriel Glid, Davor Dukić

Asistenti: Dunja Trutin, Marko Marković

Učesnici:

Aleksa Pavković, Katarina Gujaničić, Teodora Jovanović, Valentina Ulamović, Marija Peštanac, Kosta Djordjević, Veljko Čorokalo, Milica Anđelić, Vesela Rajković, Marija Topolac, Lara Grujin, Sonja Ćurin, Katarina Ivanović, Marko Glišić Todorović, Andjela Tasić, Katarina Drenjanin, Relja Stevanović, Teodora Nešković i Nikola Pavković.

Umetnička radionica će trajati od 3-17. juna 2024. g.

Tagovi:

Pročitajte još: