Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Učenici Pravno-poslovne škole posetili opštinu Čukarica

Učenici drugog razreda Pravno-poslovne škole u Beogradu, zajedno sa svojom nastavnicom, posetili su danas Upravu Gradske opštine Čukarica, sa željom da upoznaju rad organa Uprave, o čemu, pored ostalog, uče u okviru teorijske nastave.

Naime, saradnja Gradske opštine Čukarica i Pravno-poslovne škole započeta je prošle godine, kada je prva generacija učenika boravila na praktičnoj obuci u organima Uprave, a ove godine stručnu praksu nastavlja nova generacija učenika drugog razreda škole.

U ime Gradske opštine Čukarica, učenike i nastavnicu primio je Miljan Ćeranić, član Veća Gradske opštine Čukarica zadužen za obrazovanje i odnose sa verskim zajednicama , a sa njima su razgovarali i članovi Veća Cvijetin Đukanović i Nikola Đukanović, predstavivši im resore i oblasti rada kojima se bave. Miljan Ćeranić je izrazio zadovoljstvo zbog nastavka započete saradnje i činjenice da je opština u prilici da već drugoj generaciji učenika prikaže delokrug svoga rada, i na taj način, u praksi, približi teorijsko znanje koje stiču u školi.

Takođe, učenici su saznali nešto više o samoj Upravi, korespodenciji, arhivi i podnošenju zahteva, radu pisarnice i nadležnosti organa Uprave i odeljenja, u skladu sa teorijskom nastavom.

Tagovi:

Pročitajte još: