Pretraga
Close this search box.

Tradicionalno novogodišnje druženje Udruženja „Stari Čukaričani“ i proslava Dana opštine Čukarica

Već tradicionalno, svakog 30. decembra Udrženje „Stari Čukaričani“ proslavlja Dan opštine Čukarica i doček Nove godine. I ovog puta sala restorana „Grb“ je bila puna veselih i raspevanih Čukaričana. Među dragim gostima bili su predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i članica Opštinskog veća Stana Lukić, koji su Udruženju doneli tortu kao dar opštine.

Predsednik Srđan Kolarić je pozdravio prisutne čestitajući im predstojeće novogodišnje i božićne praznike, kao i 111 godina od osnivanja opštine Čukarica.

„Vama ne manjka energije i to se vidi na svakom koraku, jer ste aktivno uključeni u društveni život. Želim da vam se zahvalim za sve što ste učinili, a posebno bih istakao vašu inicijativu za podizanje spomenika Matiji Banu, velikanu po kojem naše Banovo brdo i nosi ime. Nastavljamo saradnju uz obećanje da ćemo se kao opština truditi da vam treće doba učinimo lepšim i sardžajnijim“, istakao je predsednik.

Predsednica Udruženja „Stari Čukaričani“ Slavica Vilotijević je kazala da ovo udruženje svake kupuje tortu za pobednika tombole, te ih je dar opštine posebno obradovao.

„Ove godine je celo Udruženje „Stari Čukaričani“ dobitnik, jer nam je tortu poklonila Gradska opština Čukarica sa ciljem da nam ulepša predstojeće praznike“, rekla je Slavica Vilotijević.

Tagovi:

Pročitajte još: